Reglament 2018

La XX Marxa a Peu per Borriol i la VII Marxa a Peu per Borriol NO Competitiva, es realitzen a la població de Borriol el proper dia 25 de Febrer de 2018. L'hora d'eixida de les dues probes serà les 8:00 hores del matí desde la Plaça La Font de Borriol, lloc on també estarà situada la linea d'arribada.

La Marxa a Peu per Borriol forma part del circuit de Curses per muntanya Castello Nord, i és prova puntuable.

Descarrega Reglament 2018


Inscripció i preu

L'import de la inscripció (tant per a la Marxa a Peu com en la No Competitiva) serà de 15 euros del dia 2 de Gener de 2018 al 16 de Febrer de 2018 i de 18 euros des del dissabte dia 17 de Febrer al dimart 20 de Febrer de 2018. A partir d'aquesta data, no es podrà inscriure cap participant més.

Els socis del Club Muntanyer la Pedrera tindran un descompte en l'import de la inscripció de 3 euros. Aquest descompte es realitzarà a la carpa d'incidències el dia de la prova.

El límit d'inscrits serà de 1.000 participants en la marxa competitiva. Una vegada s'arribe a aquest límit no s'admetrà cap inscripció més.

El pagament només es podrà fer amb targeta de crèdit mitjançant la web www.tdpevents.es. A mes al preu d’inscripció se li ha de sumar 0,5€ per gestió de carrec.

No s'admetran inscripcions el dia de la prova.

La inscripció dona dret a:

 • Accés als 5 controls d'avituallament establerts en el recorregut de la prova (en el cas de la Marxa No Competitiva, 3 controls d'avituallament).
 • Assistència sanitària, tant durant el transcurs de la prova com a l'arribada a meta, on s'ubicarà un Servei d'assistència mèdica urgent (SAMU).
 • Dutxes en el poliesportiu municipal (l'organització intentarà disposar de massatgistes a l'arribada per a tots els participants).
 • Bossa del corredor, amb samarreta commemorativa.
 • Avituallament en meta amb coques salades i dolces, amb cervesa patrocinada per “Juan Sánchez, viviendas & electricidad”.
 • Aparició al llistat de classificacions. Els participants de la Marxa No Competitiva tindran un llistat de finishers sense temps, excepte Cadets i Juvenils.

Tornar


Recorregut

El recorregut estarà senyalitzat completament amb cinta balitzadora, i serà de 25 km amb 2400 m de desnivell acumulat (positiu i negatiu) per a la Marxa a Peu, i de 15 km amb 1060 m de desnivell acumulat (positiu i negatiu) per a la Marxa No Competitiva.

Tornar


Aceptació i modificació del reglament

Tots els participants, pel fet de prendre la sortida, assumeixen l'acceptació d'aquest reglament.

L'organització es reserva el dret de suspendre les proves fins al moment de l'eixida. Si es donara aquesta possibilitat, no es retornarien els diners de la inscripció.

Així mateix, l'organització es reserva el dret de modificar els recorreguts si les circumstàncies ho requereixen.

Els participants eximeixen als organitzadors i als col·laboradors de tota responsabilitat davant qualsevol mal que pogueren patir durant el transcurs de les proves.

L'organització declina qualsevol responsabilitat relativa als corredors que participin sense pitral o sense haver formalitzat degudament la seva inscripció.

Tornar


Promoció de les proves

Durant l'activitat es poden realitzar fotografies als participants, que seran utilitzades per a promoció i divulgació de les activitats del club.

Amb la inscripció en les activitats, els participants autoritzen als organitzadors a reproduir aquestes fotografies.

Tornar


Categories i trofeus (Marxa a Peu per Borriol)

Una vegada més la Marxa a Peu per Borriol es prova puntuable per a la "X Lliga de Curses per Muntanya Castelló Nord"

Categories (masculí i femení) de la Marxa a Peu :

 • Cadet (de 15 a 17 anys). Recorregut de la No Competitiva.
 • Juvenil (de 18 a 20 anys). Recorregut de la No Competitiva.
 • Absoluta (tots els participants a partir dels 21 anys complits durant l’any 2016).
 • Promesa (des de 21 a 23 anys).
 • Veterans (de 40 a 49 anys).
 • Master (a partir de 50 anys).
 • Clubs. Als 5 millors temps, amb almenys un participant de cada sexe per equip.

L'edat que delimita cadascuna de les categories fa referència a l'edat que complirà el participant durant lóany en curs, independentment de la que tinga en el moment de celebrar-se la prova.

 • Es premiarà als 3 primers classificats de les categories citades, així com a les categories Local Masculí i Femení (participants amb veïnatge administratiu) i al participant més vell en finalitzar la prova.
 • S'entregarà un producte de la terra per als tres primers classificats absoluts, tant masculí com femení, de la Marxa a Peu.
 • La primera participant femení local i el primer participant masculí local (de la Marxa a Peu) seran obsequiats amb unes sabatilles per cortesia de "Urban Running".
 • El primer participant veterà, tant femení com masculí (de la Marxa a Peu) seran obsequiats amb un detall per cortesia de Inbike.
 • L'empresa “Juan Sánchez, viviendas & electricidad” obsequiarà amb un lot de productes típics als primers participants masculí i femení de la Marxa a Peu que passen per l'alt del Rabossero (primera pujada del recorregut) i finalitzen la prova.
 • També es premiarà amb una paletilla als clubs amb un mínim de 10 participants que finalitzen la prova

Tornar


Lliurament de pitrals

Per recollir el pitral serà necessari presentar el DNI.

El lliurament de pitrals es farà el dia de les proves a la Plaça de la Font a partir de les 6:30 hores i es tancarà 20 minuts abans de les 8 hores. L'eixida serà el dia 25 de febrer a les 8 hores desde la Plaça de la Font de Borriol. L'arribada estarà situada en el mateix lloc.

Tambè es lliuraran pitrals el divendres 23 de Febrer amb el motiu de la presentació de la “XX Marxa a Peu” i de la “X Lliga Castelló Nord”.

Tornar


Desqualificacions

Serà motiu de desqualificació de les proves i pèrdua del dret a classificació i als obsequis de l'arribada (en el seu cas):

 • No passar per tots els controls establerts per l'organització.
 • No passar el control d'eixida.
 • No realitzar el recorregut per les zones marcades.
 • No dur el pitral de forma visible a la part davantera, a l'altura del pit.
 • Realitzar el recorregut en més de sis hores.
 • Embrutar, maltractar o degradar l'entorn.

Tornar


Participació a menors d'edat

L'edat mínima per a participar en les proves serà de 14 anys. Els menors d'edat hauran d'enviar al correu del club(cmlapedrera@gmail.com) l'autorització degudament complimentada i signada pel seu pare, mare o tutor on sóaprove la participació del menor. A tot aquell que no complisca aquest requisit no se li entregarà el pitral.

El mòdel d'autorització de participació de menors, haurà de ser descarregat obligatoriament en la pàgina de la Marxa a Peu (www.marxaborriol.org). No serà valid cap altre mòdel d'autorització.

Descarrega autorització

Tornar


Aspectes mèdics importants

 • No es recomana l'automedicació; els serveis sanitaris no es faran responsables del possibles efectes adversos o secundaris.
 • En cas de tindre prescrit un medicament, cada participant l'haurà de portar durant la cursa.
 • Si es pateix alguna malaltia que es considera que deu de conèixer l'organització, en cas daccident o atenció mèdica, s'ha de fer saber en el moment de la incripció en l'apartat d'observacions o enviant un correu a cmlapedrera@gmail.com

Tornar


Inscripció

Per tal de formalitzar la inscripció s'haurà de fer al web www.tdpevents.es


Direcció del Club

Carrer Virgilio Oñate Gil nº 34

C.P. 12190

Borriol (Castelló)

Pagina Club

www.facebook.com/C.M.LaPedrera

Correu Marxa

grupmarxaapeu@gmail.com

Correu

cmlapedrera@gmail.com

© Marxa a Per per Borriol. Tots els drets reservats.