Nota premsa

Nota de premsa

XVIII MARXA A PEU PER BORRIOL, "UNA CLÀSSICA" 

El dia 21 de Febrer de 2016, en una jornada amb una magnífica temperatura per gaudir de l'esport, s’ha celebrat a Borriol, la V Marxa no competitiva i la XVIII Marxa a peu per Borriol, primera prova de la VIII Lliga de curses de muntanya Castelló Nord. Organitzada pel Club Muntanyer la Pedrera amb la col·laboració de l'Ajuntament de Borriol i la Diputació de Castelló, és una de les curses de muntanya amb més nombre d'edicions dins del calendari províncial.

Prop de 1100 corredors han pres la sortida entre les 2 proves mantenint el nombre de participants de l'anterior edició.

Sobre un recorregut de 25 quilòmetres i uns 1200 metres de desnivell positiu han transitat els gairebé 850 participants que han disputat la prova competitiva. Javier Medall del Club Urban Running ha completat el circuit amb un temps d'1 hora i 53 minuts arribant en primera posició a més d’un minut dels seus perseguidors. Han completat el pòdium Javier Robres Monforte i Diego Marin Fabra, tots dos del Maestrazgo Canyero’s Bar.

  Raquel Martinez Rodriguez, corredora del Corremon, primera classificada entre les dones, ha emprat 2 hores i 12 minuts rebaixant en 2 minuts l'anterior rècord de la prova. El pòdium en fèmines el completen les corredores Laia Cañes Badenes del Atmosfera Sport i Criss Kun del KM Vertical Castelló.

   Paral·lelament s'ha celebrat la prova de 15 quilòmetres que enguany albergava les categories de cadets i juvenils de la Lliga de curses de muntanya Castelló Nord i la prova no competitiva, que ha comptat amb prop de 270 participants, passant a ser una de les més multitudinàries de la província.

    Els propers dies 12 i 13 de Març el Club Muntanyer la Pedrera reprèn l’activitat amb la II Vertical Mabo, que aquest any albergarà el campionat absolut de Cursa Vertical de la FEMECV i la X Marató de Muntanya de Borriol, primera prova de la Copa d’Espanya de Curses de Mutanya FEDME i una de les maratons del circuit europeu de maratons de muntanya EMM Series.

    Les fotografies de la nota han sigut realitzades per Andrés Nuñez (Last Race Studio), I per el nostre company Sergio Valero. Esperem que us agraden.

    25/02/2016 16:00

    Tornar

Direcció del Club

Carrer Virgilio Oñate Gil nº 34

C.P. 12190

Borriol (Castelló)

Pagina Club

www.facebook.com/C.M.LaPedrera

Correu

cmlapedrera@gmail.com

© Marxa a Per per Borriol. Tots els drets reservats.